Hello Lucfalva!
Nóri voltam.tavaly tavaly elött tábor,tudjátokk..:))
huhh,de nencs itt senki...
nyári tábor
Vélemények a honlapról

Letölthető űrlapok
Rendeletek
Testületi ülések
Üvegzseb
www.lucfalva.fw.hu
www.lucfalva.lutheran.hu
www.kozadattar.hu
www.magyarorszag.hu

ÉMOP 3.1.3 2008


2/2010. (II.15.) A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 3/2009 (IV. 15.) Ör. módosításáról
1/2010. (II.15.) Az önkormányzat 2010. évi költségvetéséről
9/2009. (XII.10.) Települési sziárd hulladékkal kapcsolatos hulladékkezelési helyi közszolgáltatás lakossági díja
8/2009. (XII.10.) A 2010. évi hatósági ivóvíz-árról
7/2009. (XII.10.) A 2010. évi szenyvízcsatorna használatáért fizetendő hatósági díjról
Sportfejlesztési program

Lucfalva Sportkör 2013/14-es sportfejlesztési programja összesen 1.621.512 Ft támogatást nyertKöszöntő

Kedves Látogató!

 

Lucfalva község képviselő-testületének tagjai, valamint a Polgármesteri Hivatalban dolgozó kollégáim nevében szeretettel köszöntöm Önt. Követve a világ informatikai fejlődését, célul tűztük ki, hogy szerény lehetőségeinkhez mérten a lehető legjobban igyekszünk kielégíteni a lakosság újdonságra irányuló igényeit.

Reméljük, hogy a honlap segítségével figyelemmel tudja kísérni az Önt érintő és érdeklő, falunkkal kapcsolatos eseményeket. Hisszük, hogy az önkormányzat ezen szolgáltatásának köszönhetően híreinkkel, információinkkal  segíteni tudjuk a polgárok tájékozódását.

KedvesLucfalvaiak! Tudom, hogy nincsenek egyedülálló műemlékeink, nem csábíthatjuk vendégeinket különleges természeti csodákkal. Ennek ellenére mindannyian azt szeretnénk, ha megmaradna a község. Az lenne a jó, ha a fiatalok itt maradnának, s ha egyre többen jönnének közénk. Ehhez pedig az kell, hogy jó legyen itt élni.

„Ismersz-e boldog falunál jobb helyet?"- kérdezte kétezer évvel ezelőtt egy víg kedélyű, borivó, vidám ember, egy Horatius nevű költő. A magam részéről úgy gondolom, hogy igaza volt: a boldog falunál nincs jobb hely a világon.

Településünk legnagyobb ereje a közösségben van, és ezt semmi sem bizonyíthatja jobban, mint például a rendszeresen megtartott Falunap, Farsang, Karácsonyi ünnepség, Idősek napja, Sport-bál, ahol mindenki ellenszolgáltatás nélkül, társadalmi munkában teszi a dolgát. Legyünk büszkék arra, hogy végre nekünk is van honlapunk.Őszintén remélem, hogy ezek a lapok segítenek új barátokat szerezni Lucfalva számára, hiszen mostantól a világ minden pontjáról elérhetőek vagyunk.

Köszönöm, hogy elolvasta e rövid köszöntőt, s ha kérdése van, szívesen állnak rendelkezésére a Polgármesteri Hivatal munkatársai, illetve aki Önt köszöntötte:

 

Bakos Gyula

Polgármester


A szavazás szünetelA portál az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával készült.